mak and ayah aku~

mak and ayah aku~
,,sayaaaaaaang sangat3!!<3

Monday, April 18, 2011

,,hehehehe..aku post sekarang jugak !!

,,ade jugak an kawan kawan aku yg rajen tanye khabar ni..
hikhikhik..
'mak terharu nyah' :) hahahaha

bf aku pon da bising sekali, asal x update blog ni an..
sorry la yang, aku bz.. *konon*
huhuhu.. xde mase nak ngadap blog ni.. tapi kalau fb, aku cube jugak curi mase.. hahahaha
naaaaaaaaaaaaaah, meh sini aku update..


untuk kawan kawan ngan sape sape je yang kesah pasal aku ni an..
huhuhu..

hidup aku macam bese bese je..
xde yang extravaganza pon..
xdpt pon pangkat DATO',.
xde pon SULTAN PAHANG dtg tengok aku..
xde pon ATOK KFC tu nak sedekah 1 xmeal untuk aku..
semue bese bese je..
study study siket..
cintan cintun siket..
gado gado siket...
diet diet siket.. :p
maen maen siket..
hehehe..
mnde bese je kan..
sebab tu la aku jarang update..
tunggu mnde yg pelik pelik siket dtg, baru la aku update selalu..
hehehe..

bukan aku x nak cite pasal pe yg jadi kat aku taw, tapi kdg kdg tu, ade mnde yg kite x boley nak cerite :)

korang paham aku kan..
aku bengang mcm mane pon, aku msti cari kawan aku..

jarang btaw kat blog..

t abes semue org taw..
SEGAN !

hahhahaa..
ok laaa..
pape hal, aku story lagi..

akusayangkorangtaw!

4 comments:

  1. cayunk mama mieya itew niew. muaxmuax

    ReplyDelete
  2. ,,dude: hehehhe.. saynung kau jugak laaaaa <3<3

    mera: hehehe..*malu*

    akak teha: hahahaha.. jgn longgar siket pon walau kau da lame x jumpe aku :)

    ReplyDelete