mak and ayah aku~

mak and ayah aku~
,,sayaaaaaaang sangat3!!<3

Wednesday, February 23, 2011

,,boriNG..

,,TIAP TIAP hari RABU,mesti NGANTOK+kadang kadang BOSAN+PENAT=entah sebab ape la aku jadi mcm ni..huhuhuhu..TAPI !!..hahaha..rabu kali ni (23 februari 2011), x la sebosan rabu rabu yang lepas..sebab nye...........hahaha..aku and farah fafau@PAW da ad aktiviti sampingan..cerite nye start macam ni...

ustazah mengajar macam biase..

dengan jimy+epa yang selalu menyampuk and tanye soalan yang merepek merepek..

senior yang kena repeat ad kat blakang,buat muke annoying..

aku and farah yang layan mate maseng maseng..
*gambar hiasan*


ina+hanem+yani yang maen maen kat blakang..
*x cukup sorang ni*

hahaha..macam macam lagi yang budax budax ni buat time ustazah ngah ngajar kat depan..disebabkan yang mengajar tu,USTAZAH,,nak x nak,beliau kena la bersabar,,hahahaa
*ni bukan ustazah aku*

tepat jam 3.05 petang,ustazah pon cakap:-
*take 5..

berpusu pusu budax keluar..termasuk la aku and paw..hahhaa..tapi masalah nye,kite orang bukan take 5,tapi take 15..ni la aktiviti kite orang time cilok mase rest tu..
mula mula aku record aksi epa dulu,die nak menari sangat kan..tapi memang best gile tgk die menari,enjoy abes..

video

lepas je ciap record,epa pon masok dalam kelas..tinggal la aku and paw..hahahaha..disebabkan kebosanan yang tahap dewA.kite orang pon saje la an,tangkap tangkap gambar,TIRU AKSI BUDAX BUDAX POMPUAN ZAMAN SEKARANG POSE TIME TANGKAP GAMBAR..hahhahaa 

posing 1
*pose paling femes

*kenape la x penah nak tegak gambar yang aku upload*




pose 2
*konon konon comey la kan

pose 3
*pose paling merepek

pose 4
*pose bangang
*yang bajet bajet orang nak tengok body die
*sumpah annoying gile
*aku pose sebab terpakse..hahahahaha







tu la antara aktiviti aktiviti sehat yang kite org jalankan bile tiap kali lecturers bagi take 5..huhuhuhu

*p/s: jangan tiru aksi aksi tersebut :p


Friday, February 18, 2011

baLUt sanE,baLUT siNi~(*_*)

,,17 FEBRUARI 2010: KHAMIS: 2p.m - 4p.m..(mase kejadian)..ngeh3
                                                        * SPS 321@SPORT SAFETY
                                                        *tukang ajar: MRs NURUL AIN
                                                        *subjek yang best GILEEE..~
kelas ni,memang tiap2 hari rabu and khamis..tapi yang hari ni punye kelas,special siket sebab nak kne present poster and buat bandaging..huhuhu
yang pasal present,biase je kot..cakap cakap,bla bla bla blaaaa...tanye tanye soalan,bla bla bla blaaaa lagi..and then,ha!..BANDAGING TIME~..hehhee..sebenarnye,xde la sronok bagai nak gile,,cume mcm mcm gelagat a yang terkeluar time ni..

*PEMBALUT : mira and ina
*senget pulak
*pandai pandai la tengok ek
*ak da penat rotate,x jd jd jugak..heee


*si sengal sengal kena balut
*bertambah tambah cute tu kan :p

*xyah nak peace sangat la paw :p

*ha!..yang ni,aku yang balut
*neat and tidy..ahak :D
*cute je kan..x tgk lagi yang tukang balut~
*kat bawah ni la tukang balut nye..
*senget lagi (sorry)..haha
*kan!..cute kan! *blushing sudaaa~*

lepas da kena balut,dieorang yang jadi model ni nak kena dok kat depan..interframe la diri masing masing an..hehe
miss pon tanye la mcm mcm soalan cepumas kat dieorang..ANTARANYE:

ha!,,ni balut untuk ape ni?..bagai bagai da care balutan nye..cam lanun pon ad..
yang dapat jawab,kira selamat la kan..

TIBE TIBE, sampai la kat model aku ni: FARAH@PAW
miss: farah,ni balut untuk ape ni?
paw: untuk kepala miss,,kalau kepala kite terhantuk ke..*ngan muke confident nye menjawab*
miss: owwhh..
aku yang kat blakang pon menyampuk
aku: miss!..boley jugak balut untuk sakit telinge miss! *ngan muke belagak nye menyampuk*
miss:ha??..are u sure mira?
aku: betul miss..dalam gambar die cakap mcm tu..cravat for head and ear..saye bace je..hehehe
miss: farah..mcm mane balutan ni boley balut untuk telinge pulak?..mcm x sesuai je..
ngan muke yang penuh kebingungan, farah gelak gelak..hehehehe
miss: farah!,,awak utang saye satu..
paw: haaaaa???..alamak..*sambil pandang aku..hahahaha..
cian die..da nak kena cari care balutan untuk telinge pulak daaa..
sorry paw..wat susa je..hik8

miss: ok..sampai sini je kelas kite hari ni..thank you.. :)
*yang berhutang tu,jangan lupe ok~

THE END

p/s: sape sape yang rase nak kena balut,boley cari SR1132C..hahhaa

Thursday, February 17, 2011

sHAH pEkaN

,,kejap je rase,da nak sampai hujung minggu..huhuhuhu..disebabkan x taw nak cite pasal ape,meh aku cite siket pasal zaman kegemilangan aku,,hahhahaa..ZAMAN KAT SEKOLAH SAINS SULTAN HAJI AHMAD SHAH,PEKAN..(shah pekan)..ngeh3


nak cite dari 2005 sampai 2009,aku sendiri boley naek muak,,so,meh aku story siket pasal mmbe mmbe aku kat cne..hehhee


                                                   *yang paling penting*

hehehe..ni la bestie aku..besfren sampai mati..NUURUL NAJWA 'IZZATI BT IBRAHIM
*ramai orang panggil die jewa*tapi aku x*hehee
*sangat la sweeeeeeeeeeet (^_^)
*caring~
*loving~
*joyah pot pet pot pet *jgn marah dude(^_^)*
*manje kot(~_~)
*garang jugak ni
*da ad boyfie *cute bf die ni*
                                                                   *'izzat fauzan*
*da gado bayak kali ngan najwa ni,tapi aku still SAYANG jugak..hehehe

                                                 *kirin        *syue      *g-hah

KIRIN
*cute
*kurus
*kuat nanges ni
*suke nyanyi nyanyi _nseb baek suare kau sedap_
*die partner azwa
*kuat gile suare!!!
*suke MEMEKAK*tu yang best*

SYUE
*sumpah rambut lawa gileeeeeeee!!..
*bapak la bertatasusila nye
*jangan cari gado dengan die *garang*
*suke mesej dengan die
*partner dengan g'rah
*kalau ad prob,boley cari die,,die dengar punye *hehehe

G'HAH
*ad orang panggil jenny-dulu die x brape nak suke,tapi sekarang da biase kot-
*kuat touching ni
*putih
*dulu dulu,selalu homesick padahal rumah dekat je ngan sekolah..
*bile marah@sedih.die MAKAN BANYAAAAAAAAAAKK..hahaha

                                                                          *mot*

*manes je muke die
*kalau da bad mood,jangan la brani nak kacau..hehe
*pandai bergaya
*sepanjang hidup,x sah kalau x kena usha ~untungla kan~
*malu malu kucing jugak die ni tapi dengan orang yang die x kenal la..ngan orang yang die kenal,kalau da berborak@bergossip tu,memang x ley buat ape da laaa..da  x egt orang kiri kanan da..hehehe


                                                                          *azwa*

*orang panggil die pojie -sebab ayah die name fauzi kot-hehe
*comey@cantek@manes_sumenye die la_
*baek je
*mulut kecccccccccccccikkkk
*sopan santun
*boley buat bini ni..huhuhuhu

                                                                        *g'rah*
*ad yang panggil hazzy
*stylo
*comel je kalau pakai tudung*shawl
*manje
*suke pot pet pot pet
*masuk air *sumpah kelakar gileee*

banyak lagi membe yang best sebenarnye.tapi penat da nak cite..hehehe..ak tunjuk gambar,bayangkan la sendiri cne perangai dieorang ok..(*_*)






                                                      *ramai kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaann*

korang la kawan yang best!!..sayang sangat3!!<3<3<3<3

Tuesday, February 15, 2011

~a VERY warm WELCOME!!~~

,,FIRSTLY=heheheh.hye!!..baru je buat blog ni..
common answer kalau orang tanye,'KENAPE BUAT BLOG??'
 orang akan jawab'SAJE,SUKE SUKE'..hehehe..
so,mcm tu jugak la aku..but!..one of the reason kenape aku buat blog ni,sebab aku suke story telling..dulu time skolah,x de chance pon nak cite2..sob3
selalu je orang laen yang dpt masok contest tu..x aci betul..kalau cikgu b.i ak tau yang betape desired nye time dulu ak nak masok pertandingan STORY TELLING!!.hahaha..
thanks to this site yang wujud kat dunie..hehe..
act,aku buat blog ni sebab ak susah nak jumpe someone yang aku nak cerite :
 ape yang aku rase,
ape yang aku ngah alami,
ngan sape aku x puas hati,
 ngan sape aku syok sekarang ni,
ape yang jadi ngan aku n bf aku..*xperlu kot*
and macam macam lagi la an
so,kat sini la kot tempatnye aku nak ckp macam2..xde la pandai pon nak tulis2 ni..tapi,bantai je la..so,SELAMAT DATANG kepada NOR AMIRA AMALINA BINTI CHE IBRAHIM..yay!