mak and ayah aku~

mak and ayah aku~
,,sayaaaaaaang sangat3!!<3

Thursday, February 17, 2011

sHAH pEkaN

,,kejap je rase,da nak sampai hujung minggu..huhuhuhu..disebabkan x taw nak cite pasal ape,meh aku cite siket pasal zaman kegemilangan aku,,hahhahaa..ZAMAN KAT SEKOLAH SAINS SULTAN HAJI AHMAD SHAH,PEKAN..(shah pekan)..ngeh3


nak cite dari 2005 sampai 2009,aku sendiri boley naek muak,,so,meh aku story siket pasal mmbe mmbe aku kat cne..hehhee


                                                   *yang paling penting*

hehehe..ni la bestie aku..besfren sampai mati..NUURUL NAJWA 'IZZATI BT IBRAHIM
*ramai orang panggil die jewa*tapi aku x*hehee
*sangat la sweeeeeeeeeeet (^_^)
*caring~
*loving~
*joyah pot pet pot pet *jgn marah dude(^_^)*
*manje kot(~_~)
*garang jugak ni
*da ad boyfie *cute bf die ni*
                                                                   *'izzat fauzan*
*da gado bayak kali ngan najwa ni,tapi aku still SAYANG jugak..hehehe

                                                 *kirin        *syue      *g-hah

KIRIN
*cute
*kurus
*kuat nanges ni
*suke nyanyi nyanyi _nseb baek suare kau sedap_
*die partner azwa
*kuat gile suare!!!
*suke MEMEKAK*tu yang best*

SYUE
*sumpah rambut lawa gileeeeeeee!!..
*bapak la bertatasusila nye
*jangan cari gado dengan die *garang*
*suke mesej dengan die
*partner dengan g'rah
*kalau ad prob,boley cari die,,die dengar punye *hehehe

G'HAH
*ad orang panggil jenny-dulu die x brape nak suke,tapi sekarang da biase kot-
*kuat touching ni
*putih
*dulu dulu,selalu homesick padahal rumah dekat je ngan sekolah..
*bile marah@sedih.die MAKAN BANYAAAAAAAAAAKK..hahaha

                                                                          *mot*

*manes je muke die
*kalau da bad mood,jangan la brani nak kacau..hehe
*pandai bergaya
*sepanjang hidup,x sah kalau x kena usha ~untungla kan~
*malu malu kucing jugak die ni tapi dengan orang yang die x kenal la..ngan orang yang die kenal,kalau da berborak@bergossip tu,memang x ley buat ape da laaa..da  x egt orang kiri kanan da..hehehe


                                                                          *azwa*

*orang panggil die pojie -sebab ayah die name fauzi kot-hehe
*comey@cantek@manes_sumenye die la_
*baek je
*mulut kecccccccccccccikkkk
*sopan santun
*boley buat bini ni..huhuhuhu

                                                                        *g'rah*
*ad yang panggil hazzy
*stylo
*comel je kalau pakai tudung*shawl
*manje
*suke pot pet pot pet
*masuk air *sumpah kelakar gileee*

banyak lagi membe yang best sebenarnye.tapi penat da nak cite..hehehe..ak tunjuk gambar,bayangkan la sendiri cne perangai dieorang ok..(*_*)






                                                      *ramai kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaann*

korang la kawan yang best!!..sayang sangat3!!<3<3<3<3

1 comment:

  1. sayang kau jugak dude. joyah potpetpotpet ea. hahahaha

    ReplyDelete