mak and ayah aku~

mak and ayah aku~
,,sayaaaaaaang sangat3!!<3

Wednesday, February 23, 2011

,,boriNG..

,,TIAP TIAP hari RABU,mesti NGANTOK+kadang kadang BOSAN+PENAT=entah sebab ape la aku jadi mcm ni..huhuhuhu..TAPI !!..hahaha..rabu kali ni (23 februari 2011), x la sebosan rabu rabu yang lepas..sebab nye...........hahaha..aku and farah fafau@PAW da ad aktiviti sampingan..cerite nye start macam ni...

ustazah mengajar macam biase..

dengan jimy+epa yang selalu menyampuk and tanye soalan yang merepek merepek..

senior yang kena repeat ad kat blakang,buat muke annoying..

aku and farah yang layan mate maseng maseng..
*gambar hiasan*


ina+hanem+yani yang maen maen kat blakang..
*x cukup sorang ni*

hahaha..macam macam lagi yang budax budax ni buat time ustazah ngah ngajar kat depan..disebabkan yang mengajar tu,USTAZAH,,nak x nak,beliau kena la bersabar,,hahahaa
*ni bukan ustazah aku*

tepat jam 3.05 petang,ustazah pon cakap:-
*take 5..

berpusu pusu budax keluar..termasuk la aku and paw..hahhaa..tapi masalah nye,kite orang bukan take 5,tapi take 15..ni la aktiviti kite orang time cilok mase rest tu..
mula mula aku record aksi epa dulu,die nak menari sangat kan..tapi memang best gile tgk die menari,enjoy abes..

video

lepas je ciap record,epa pon masok dalam kelas..tinggal la aku and paw..hahahaha..disebabkan kebosanan yang tahap dewA.kite orang pon saje la an,tangkap tangkap gambar,TIRU AKSI BUDAX BUDAX POMPUAN ZAMAN SEKARANG POSE TIME TANGKAP GAMBAR..hahhahaa 

posing 1
*pose paling femes

*kenape la x penah nak tegak gambar yang aku upload*




pose 2
*konon konon comey la kan

pose 3
*pose paling merepek

pose 4
*pose bangang
*yang bajet bajet orang nak tengok body die
*sumpah annoying gile
*aku pose sebab terpakse..hahahahaha







tu la antara aktiviti aktiviti sehat yang kite org jalankan bile tiap kali lecturers bagi take 5..huhuhuhu

*p/s: jangan tiru aksi aksi tersebut :p


No comments:

Post a Comment